DONNIE

DONNIE Pizzeria - Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 684 beoordelingen
16 apr 2019 om 10:50 Eten was top, beste kapsalon uit de regio. Bezorging duurde twee maal zo lang als aangegeven, anderhalf uur dus.
15 apr 2019 om 13:53 Kapsalon was helaas niet goed, patat was veel te kort gedaan waardoor het letterlijk zo door midden brak en vlees vet en harde stukjes. Los van het eten de bezorging was wel erg snel
14 apr 2019 om 21:46 Lekker en snel bezorgd.
14 apr 2019 om 20:22 The drink sent to me was incorrect. I was sent a Fanta instead of a Chocomel that i had ordered. By the time i realised it,the delivery person had left and i could not reach the number of the restaurant.
14 apr 2019 om 13:21 Pizza bodem was nat en klef, niet meer helemaal warm
12 apr 2019 om 20:03 Hoeveelheid goed. Smaak eveneens g goed. Geen mayonaise ontvangen. Verder prima.
5 apr 2019 om 23:13 Lekker eten. Helaas was de pizza koud.
2 apr 2019 om 23:19 Alles heerlijk en snel.
31 mrt 2019 om 20:07 Smaak en hoeveelheid was prima, echter de friet was wat slapjes gebakken en door de verlate bezorging lauw geworden. Zeker wel een tweede kans waard.
27 mrt 2019 om 20:59 Aangegeven dat het vanaf 18:30 uur bezorgd mag worden, komen ze al om 18:07 uur. Dochter lief de bestelling aangenomen helaas voor mij koud eten aangezien ik niet eerder thuis was.
23 mrt 2019 om 20:32 Helaas deze keer geen goede ervaring bij Donnie. shoarma was koud, vet en niet gekruid zoals normaal. Leek wel een heel andere shoarma. De kapsalon was doordrenkt met knoflooksaus. Erg jammer voor 28 euro.
23 mrt 2019 om 19:52 Top weer